Om LTP

LTP Säkerhetsteknik AB levererar system och tjänster inom brandskydd och säkerhet. Vi arbetar därmed med några av de absolut viktigaste sakerna du som har ansvar för personal, fastigheter och fastighetsdrift har att tänka på; att skydda människorna omkring dig och er egendom.

LTP är ett företag som du tryggt och med förtroende kan vända dig till. Företaget grundades 2010 och vår personal har över 20 års erfarenhet. Vår personal är handplockad från välkända säkerhetsföretag i Stockholm. Vi kan brand och säkerhet och erbjuder kvalitativa och beprövade produkter. I kombination med våra tjänster samt vår kompetens och erfarenhet erbjuder vi dig alltid en kostnadseffektivt och relevant lösning. Och vi är väldigt trevliga att arbeta med. Vi levererar både små och stora brand- & säkerhetsanläggningar.

 

 

Vår vision

Tack vare branschens bästa medarbetare vill vi erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva lösningar inom brand och säkerhet. Vår målsättning är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. En relation som skall byggas på ett ömsesidigt förtroende.

LTP Säkerhetsteknik

 

 

Vår affärsidé

LTP Säkerhetsteknik AB erbjuder fastighetsägare och förvaltare beprövade lösningar och produkter inom brand och säkerhet. Våra kunder är lokal- och driftansvariga på såväl privata och offentliga företag som organisationer och statliga förvaltningar. Vi samarbetar med ett flertal bygg- och konstruktionsföretag samt byggnads- och fastighetskonsulter. Vi finns och verkar inom Storstockholm.

LTP Utrymningslarm

Våra tjänster

Schneider brandlarm
Hemlarm bostadsrättsföreningar