Jobb

LTP är ett företag med många specialister. De är de bästa inom sina respektive områden och vi söker alltid efter nya kollegor med rätt kompetens.

Varför LTP Säkerhetsteknik?

Vi på LTP Säkerhetsteknik erbjuder en arbetsplats som präglas av glada medarbetare, positiv energi samt att vi vill att alla ska få vara med och påverka företagets utveckling. Vi är noga med att alla ska trivas och därför är det också viktigt att vi hjälps åt med problemlösning och förmedlar vår stolthet över att få vara en del av LTP både internt och externt. En stor fördel är också att vi är certifierad anläggarfirma på både brandlarm, gassläck & inbrottslarm vilket gör att vi kan säkerställa kvalité i alla våra leveranser, stora som små.

Vår styrka är att vi kan leverera alla bitar inom säkerhetsteknik och att vi inte är rädda för att åta oss utmaningar. Vi brinner för att lösa kundernas problem och vi låser oss aldrig till en viss produkt eller tjänst utan vi ser alltid till kundens behov i första hand.

Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig som anställd då vi erbjuder många olika produkter & tjänster där du har möjlighet att få lära dig mer. Vi erbjuder dig dessutom möjlighet att få göra dina egna ritningar i enklare CAD-mjukvara.

Ansökan

Ansökan sker via E-post, bifoga CV & Personligt brev:
info@ltpab.se

Jobb säkerhetstekniker